dilluns, 29 de març del 2010

1.000 COQUETES PER HAITÍ

Hui dilluns 29 de març, hem realitzat una de les activitats que teníem previstes al nostre projecte "Azorín amb Haití".
Per fer-ho han participat tots els alumnes:

- Els més xicotets van fer cartells on es donaven les gràcies a les empreses col·laboradores.

- Els de primer cicle van anar a la ràdio i van anunciar aquest event fent una cunya publicitària i com no cartellets anunciadors que els més majors van penjar per tots arreu.
- Els més majors han sigut els encarregats de baixar al mercat i ajudar als mestres i als pares i mares a amassar les coquetes en oli i com no, vendre-les.

L'ajuda de tots i sobretot d'els mestres encarregats de coordinar aquesta activitat ha sigut clau per aconseguir aquest èxit.


Esperem així ajudar al poble d'Haití.
Gràcies al poble de Monòver per comprar-les, la veritat és que estaven molt bones!!!

diumenge, 21 de març del 2010

ABEL MARTÍNEZ L'ADMIRADOR DE LEONARDO INVENTOR

L'última prova que ens ha arribat a la classe la portat el mateix admirador de Leonardo Da Vinci. Per fi, huí a vingut al cole l'inventor Abel Martínez.

Voleu saber quina és? Ens ha animat a fer amb la familia un invent desconegut. Ah! ens ha explicat que per ser bon inventor és necessari ESTUDIAR MOLT!
Ell té molts invents patents com aquest:

Podeu voreu en aquestos enllaços:
www.laverdad.es/alicante/20090311/cultura/inv...
www.elmundo.es/ariadna/2002/87/1017910794.html




CONTA CONTES PER LA PAU

De nou a classe seguim realitzant conta contes aquesta vegada li ha tocat a Laura V que li va tocar un de bruixes, amb l'ajuda de la seva germana i la seva mare.Després a Jordi. Ens va dramatitzar el conte "La guerra que no va ser" aquest un conte per la pau. No vos ho creieu? doncs quan el rei va dicidir anar a la guerra les espases es van ficar en contra i es quedaven pegades.


dimecres, 17 de març del 2010

DIA DEL PARE

Aquest divendres, 19 de març, es celebra San Josep i el dia del pare.Per si vos apetix fer-li un regalet, vos presente dues manualitats: La corbata que podeu afegir-li una goma per penjar-la o la samarreta. En les dues podeu afegir la vostra foto.
Ah, tambè se'l podeu fer a aquell home que estimeu, als vostres iaios (que abans foren pares)...
Aquesta es una forma de donar les gràcies per tot el que ens ajuden, ens estimen i es preocupen per nosaltres.

Mireia, ja te preparat el regal... Què us sembla???

dilluns, 8 de març del 2010

ANEM AL PAVELLÓ


Com tots els anys, Javi el mestre d'Educació Física junt amb els altres especialistes preparen jocs esportius al pavelló. nosaltres vam anar i ens ho vam passar molt bé. Vam ser un gran equip i vam respectar les regles dels jocs.

ENS AGRADA INVESTIGAR

Ací teniu 2 vídeos de Enrique i Paula t. jugant al racó científic a on estan fent experiments i divertint-se a la volta.

ELS TREBALLS ARTÍSITCS DE LEONARDO

Ara estem estudiant els diferents treballs artístics de Leonardo Da Vinci. A més, estem adaptant-los i donant-lis un toc creatiu.
Ací podeu vore les nostres "Mona Lisa" altrenatives i la que estem fent entre tots amb un treball en equip.

En matemàtiques estem estudiant les proporcions de l'home perfectei que millor que fer-ho amb les nostres figures. Això sí és un L'HOME DE VITRUVI.

TEATRE ELS DOTZE MESOS

De deures per a les vacances tenien que confeccionar la disfressa i estudiar el diàleg del teatre de les dues velles i els dotze mesos. Tambè van acoliri els dibuix de l'escena que els tocava i vam fer un power point.
Quan vingueren al centre ja estava mig enfilat, sols quedava donar-li forma i aquest va ser el resultat d'un treball en equip.

dijous, 4 de març del 2010

CARTELLS ANUNCIADORS TREBALLEM PER HAITÍ

Com que tenim molts actes a l'agenda per recollir diners per Haití, una de les nosteres missions aquest any. Hem realitzat aquests cartells anunciadors.