dijous, 29 d’abril del 2010

EL DIA DE LA MARE



S'aproxima el dia de la mare, un dia que podeu utilitzar els pares per confeccionar un regalet amb els vostres fill@s per a la mare, iaies....i aquelles dones especials. Per això, vos invite a passar un ratet divertit amb ell@s.

dilluns, 26 d’abril del 2010

A LA PRIMAVERA; PEBREROTS I ALBERGINES




Canviem de temps i l'hort ens demana que tornem a plantar nous aliments. En aquesta ocasió planatarem albergines i pebrerots. Ara toca estudiar-los per vore quan els collim i cada quan el regem.

SANT JORDI I JORDI

El 23 d'abril Jordi fent honor al seu sant va portar a la classe un llibre per a la biblio i una rosa. tothom li va donar les gràcies pel seu regal.
MOLTES GRÀCIES, JORDI!
El 23

EXPERIMENTS EL CICLE DE L'AIGUA

Seguim estudiant el paisatge i quins canvis l'afecten, entre ells hem vist que li afecta agents externs, com són:les estacions i els canvis atmosfèrics.
Per això, hem estudiant els estats de l'aigua fent dos experiments.
El primer per explicar el cicle de l'aigua, consistia en vore que passava si deixavem l'aigua al sol en una caixa de plàstic amb dos cercels un interior i altre exterior.
Emilia sigué l'única que ho endevina, explicant que les gotes pujarien transformant-se en vapor i al refredar.se caurien per la forma de la tapa al centre de la caixa.


En el segon vam congelar la mateixa quantitat d'aigua en dos envasos diferents; un amb una superficie major que l'altre, i ens vam preguntar quin es desfaria abans? La mitat de la classe va endevinar que el que tenia la superficie major ja que estava més en contacte amb l'aigua i aquesta tenia una temperatuta més elevada que el gel.

dilluns, 19 d’abril del 2010

dissabte, 17 d’abril del 2010

23 D'ABRIL DIA DEL LLIBRE

Aquesta setmana ve carregada i més que mai de llibres, docs el 23 d'abril celebrarem el dia del llibre i farem moltes activitats al voltant d'ell, que ja anireu veient.
Aprofite l'ocasió per animar-vos a llegir junts.



dilluns, 12 d’abril del 2010

SOM INVENTORS

Per finalitzar el projecte l'admirador secret de Leonardo (que ja sabem que és Abel) ens va demanar que participarem al "I concurs d'invents Leonardo Da Vinci", i així ho vam fer.
A casa amb els nostres familiars vam recrear el nostre invent. Van quedar d'allò més bé, inclús Abel es queda bocabadat quan va veure quanta creativitat i imaginació hi ha a les nostres aules.
Des d'ací vos done l'enhorabona a tot@s els xiquet@s i com no als vostres familiars.