dissabte, 5 de desembre de 2009

EL NADAL AL MÓN.

Aprofitarem aquestos dies per estudiar, com els xiquets volen "El nadal al món" i parlarem de tradicions en altres llocs. Per això, aprofiatrem per vore noticies com aquestes.
Obama encén l'arbre
Per primera vegada des que és president, Barack Obama ha encès els llums de l'arbre de Nadal instal·lat als jardins de la Casa Blanca. Fa 86 anys que se celebra aquest acte, al qual hi han assistit desenes de famílies convidades a la residència presidencial. A més, la primera dama ha llegit un conte de Nadal.

24/11/2009
El Nadal arriba a París

L'alcalde de la ciutat, amb l'ajuda de l'actriu francesa Charlotte Gainsbourg, ja ha encès la il·luminació nadalenca als Camps Elisis. Una decoració a l'alçada d'una de les avingudes més emblemàtiques de la ciutat: milions de bombetes sobre les branques dels més de 400 arbres que té. S'ha optat per una tecnologia ecològica, amb què es preveu reduir fins a un 70% el consum d'energia.02/12/2009
Els venedors d'arbres de Nadal no temen la crisi

Aquest cap de setmana se celebra a Espinelves, a Osona, la Fira de l'Avet. Els cultivadors d'arbres de Nadal confien que aquest any les vendes seran, si fa o no fa, iguals que l'any passat, malgrat la crisi econòmica i la competència que suposa l'arbre de plàstic.


Galets i llums de Nadal al món
La ciutat de Barcelona ja ha encès els llums de Nadal, que aquest any s'inspiren en motius de la tradició catalana. L'encesa dels llums de Nadal és una tradició que se segueix arreu del món.
http://www.tv3.cat/videos/1712269

23/12/2008

El Nadal arreu del món

El Jordi Gil presentador de tv3 ens mostra un recull de felicitacions i imatges nadalenques d'arreu del món, amb un punt friqui... I també com feliciten el Nadal alguns famosos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada