diumenge, 14 de febrer del 2010

CARNESTOLTES 2010

Per anar entrant en matèria els pares de Lola ens van dramatitzar el conte de "La vella Quaresma i el Rei Carnestoltes", aquest conte explicava d'una manera divertida el perquè d'aquesta celebració.
Podeu vore a les imatges com la narradora explica que dos habitants d'un poble no s'entenien. Aquests personatges eren la Vella quaresma i el Rei Carnestoltes. A l'últim li agradava la gresca, disfressar-se, molestar a la Vella Quaresma i menjar amb abundància. Tant que va arribar a explotar!
Quan això va passar ja no els quedava menjar i la Vella els dóna de menjar però durant 7 setmanes no podiren ni riure.Per fi tot passà i va arribar l'esperada Primavera

Ací teniu el vídeo.
Al llarg de la setmana vinguerem disfressats fent cas i seguin les consignes del Rei (si no volien ser enfarinats), una d'elles era portar la Carnestoltesdisfressa que vulguerem i així de divertit ens ho vam passar.

Per últim, celebrarem el Festival de Carnestoltes. El tema triat sigué el conte de "El mago de Oz" que vam treballar en castellà amb el mestre Francisco.
Cada classe li toca un personatge i nosaltres vam anar d'Arc de San Martí.
Mireu que colorits! El ball va eixir molt bé.