dilluns, 8 de febrer del 2010

VÍDEOS DE LA VIDA DE LEONARDO DA VINCI

El primer vídeo ens conta un poc de la biografia de Leonardo Da Vinci des del seu naixement, la seva infancia... fins al per que d'alguns dels seus projectes. Tambè explica que va nàixer al Renaixement.
Ens comenta algunes anècdotes com que per pintar utilitzava tècniques desconegudes com la tècnica a l'oleo.

Aquest és la segonda part del mateix i parla de la seva relació amb els Sforzza. Amb els que va viure realitzant diferents treballs i cobrant molt poc. En aquest vídeo es veu com anotava a la seva llibreta el que volia estudiar i descobrir.

La tercera part, parla dels 16 anys que va dedicar a una escultura, les diverses investigacions científiques que va realitzar i els importants quadres que va pintar. També diu que no té dóna ni fills.


La quarta part, en aquest veiem que per fi acava "L'últim sopar" i que aquest fet va contribuir a fer-lo famós però van ocorrer uns fets que feren que tinguera que anar-se'n a trobar feïna a altre lloc.


La quinta part, veiem les increibles invencions i el disseny d'armes tot per la falta de diners ja que no li agradaven les guerres. Va acavar treballant Cesar Borgia una horrible persona que era fill d'un Papa.

La sexta part, ens conta que tenia inclús una sala de disecció de cadàvers per estudiar el cos humà i conèixer la veritat. Així va crear el primer ANDROIDE. Alguns invents de la NASA es basen amb els de Leonardo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada