dimarts, 2 de febrer del 2010

EL DIA DE LA PAU

El dia de la pau teniem un gran repte, cada classe estudiaria a un personatge que haguera fet algunacosa per la pau i després ho exposaria a la resta del cole.
Nosaltres vam decidir estudiar a Vicent Ferrer per que Enrique va portar l'any passat una noticia d'ell on deia que havia mort.
Per començar la tasca vam cridar a la Fundació Vicent Ferrer, i molt amables van vindre a explicar-nos mitjançany un Power què coses va fer a l'Índia i també ens va contar un conte d'una vaca que ella havia escrit. Va ser molt interessant i li vam fer un regalet .
Després, la mestra ens va explicar què era una auca, l'auca conta la vida d'un personatge o una història utilitzant rimes i té que tindre més de 16 dibuixos. Per això, ella va fer redolins a partir de la seva biografia i nosaltres els vam dibuixar. I va quedar genial, som UNS ARTISTES.
(el podeu trobar a l'entrada del centre).
Després, Lola, Jordi i Lucas ho van explicar a tothom.
Ah! eixe dia també vam cantar cançons de pau que ens va ensenyar la mestra Mª Carmen i vam fer una Gymkana de jocs cooperatius amb tots els alumnes, des de 3 anys fins a sisé.
V a ser un gran dia!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada